Κάναμε καθαρισμό προσώπου και η αισθητικός Λιάνα Κόντου μοιράστηκε μαζί μας τις καλύτερες συμβουλές

To δέρμα μας έχει ανάγκη από βαθύ καθαρισμό και η νέα σεζόν είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνουμε ένα δώρο φροντίδας στον εαυτό μας.

 

Ακριβώς αυτό έκανα και εγώ! Άκουσα τις ανάγκες της επιδερμίδας μου και έκλεισα ραντεβού στο "Salus per Aqua" αφού γνώριζα καλά ότι με μία επίσκεψη θα ένιωθα σίγουρα το δέρμα μου ανανεωμένο και super λαμπερό.

 

Όπως κάθε φορά με υποδέχτηκε η κα Λιάνα Κόντου, που είναι και η ιδιοκτήτρια και μου εξήγησε όλα όσα έπρεπε να γνωρίζω για τον καθαρισμό. Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονούσα να αφεθώ στα μαγικά της χέρια και να απολαύσω την όλη τη διαδικασία.

 

Ήθελα να αισθανθώ την αλλαγή στο δέρμα μου, να γίνει πιο φωτεινό, πιο σφιχτό και σίγουρα πιο φρέσκο. Η κα Κόντου είδε λοιπόν τις ανάγκες του δέρματος μου και επέλεξε το ανάλογο πρωτόκολλο θεραπείας. Να σημειώσω ότι τόσο η εμπειρία της αισθητικού όσο και ο σύγχρονος εξοπλισμός είναι απαραίτητα στοιχεία για να αποδώσει τα καλύτερα αποτελέσματα ο βαθύς καθαρισμός.

 

Στη δική μου περίπτωση έπρεπε να καθαρίσουμε τους έντονους πόρους κυρίως στην «ζώνη Τ» και κάναμε τη διαδικασία με τη βοήθεια του ατμού. Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε και εσείς να κάνετε καθαρισμός η ειδικός θα εξετάσει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και θα σας προτείνει την καλύτερη μέθοδο.

Η διαδικασία ξεκίνησε λοιπόν και ένιωθα στο δέρμα μου ένα ήπιο τράβηγμα, το οποίο δεν με ενοχλούσε καθόλου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ήθελα τόσο πολύ το δέρμα μου να καθαρίσει σε βάθος που χαλάρωσα απόλυτα!

 

Αφού ο καθαρισμός ολοκληρώθηκε αυτό που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν ότι έβλεπα το δέρμα μου λείο και πραγματικά «έτριζε» από καθαριότητα. Τα τελευταία βήματα ήταν μία μάσκα προσώπου και η εφαρμογή αντηλιακού που όπως μου είπε είναι απαραίτητο έπειτα από τον βαθύ καθαρισμό.

 

Τις επόμενες μέρες ακολούθησα πιστά τις οδηγίες της expert και αν κάτι λάτρεψα είναι ότι δεν χρειαζόμουν πλέον foundation, παρά μόνο concealer για να δώσω φως στο βλέμμα μου.

 

Περισσότερα εδώ

Πηγή: jenny.gr

Από Ελένη Τσούτση

 

Slide background


Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας...

Χρειάζεστε βοήθεια?

Έχετε απορίες?
Θέλετε να κλείσετε ραντεβού?Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input