Αποκλειστικά και για τον άντρα! - EM TESLA SCULPTOR

Νέο μηχάνημα - Νέα τεχνολογία

Υψηλής Συχνότητας Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία

 

Το SALUS PER AQUA πρωτοπορώντας για άλλη μία φορά, εξασφάλισε για εσάς, την πιο προηγμένη τεχνολογικά επιστημονική μέθοδο σύσφιξης και αδυνατίσματος!

- Ανόρθωση γλουτών.
- Αύξηση γλουτών.
- Επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά.
- Ανόρθωση βραχιόνων.
- Σύσφιξη προσαγωγών.
- Ανόρθωση μηρών.

 

Το εξειδικευμένο αυτό μηχάνημα Ιατρικής Αισθητικής ενεργοποιεί ολοκληρωτικά κάθε μυική ομάδα

Ο μηχανισμός λειτουργίας του EM TESLA SCULPTOR βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused EctroMagnetic field technology) και δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Η εστιασμένη ενέργεια παράγει εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ακούσιων ισχυρών μυϊκών συσπάσεων στα 30 min που διαρκεί η συνεδρία. Οι συσπάσεις αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές από εκείνες που προκαλούνται με τη γυμναστική. Το EM TESLA SCULPTOR δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών προκαλώντας ακούσιες υπερμέγιστες συσπάσεις ολόκληρου του μυός με τέτοια συχνότητα, που δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των μυϊκών ινών, μεταξύ των δυο παθητικών ερεθισμάτων. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να προκαλείται αύξηση στη μυϊκή μάζα,τόσο στον όγκο όσο και στον αριθμό των μυικών ινών. Σε ό,τι αφορά το μηχανισμό της λιπόλυσης, οι ισχυρές συσπάσεις χρειάζονται ενέργεια, την οποία εξοικονομούν από τον καταβολισμό των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα. Τα αποπτώμενα λιποκύτταρα κατακερματίζονται και αποβάλλονται φυσιολογικά σε διάρκεια μερικών εβδομάδων. Επομένως, αυξάνεται ο μεταβολισμός

Οι παλαιότερες μέθοδοι στοχεύουν στο δέρμα για σύσφιξη και στο λιπώδη ιστό για λιπόλυση, ενώ κάποιες νεότερες συσκευές εκγύμνασης μυών με μικρορεύματα, δρούν κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα της μυϊκής ομάδας.

Τα αποτελέσματα της νέας αυτής μεθόδου είναι ορατά και μετρήσιμα άμεσα.Στοχεύουν στη μείωση του κοιλιακού λίπους και στην “γράμμωση των μυών”, στην ανόρθωση των γλουτών στην σύσφιξη των βραχιόνων (μπράτσα), των μηρών και των προσαγωγών. Θεωρείται η μοναδική μη επεμβατική τεχνολογία παγκοσμίως που επιτυγχάνει ανόρθωση γλουτών (lift).
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα. Η διάρκεια είναι περισσότερο από 10 μήνες και προτείνεται ετήσια συντήρηση, συνήθως 1 έως 3 συνεδρίες.

Στην φυσική άσκηση ενεργοποιείται μέχρι το 70% του μυός,
με το EM TESLA SCULPTOR ενεργοποιούμε το μέγιστο της δυνατότητας του μυός!!
Συγκεκριμένα με κάθε συνεδρία πραγματοποιούμε εξαιρετικά μεγάλο αριθμό συσπάσεων στοχευμένα στην μυική ομάδα που μας ενδιαφέρει!

 

Που μπορεί να εφαρμοστεί

1. Γλουτούς
Με το μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυικής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδους ιστού, με συνέπεια την αύξηση του μυικού όγκου στοχευμένα στην περιοχή των γλουτών χωρίς να αυξάνουμε τον όγκο των μηρών (κάτι που συμβαίνει στις γυναίκες που γυμνάζονται εντατικά κάνοντας καθίσματα ή πρέσσα).

2. Κοιλιακούς
Γράμμωση κοιλιακών.
Με τα εξειδικευμένα πρωτόκολλα του EM TESLA SCULPTOR επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των κοιλιακών μυών και την αύξηση του μεταβολισμού στην υπό θεραπεία περιοχή με αποτελέσματα :

- Τοπική καύση λίπους
- Επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά.

3. Βραχίονες (μπράτσα)
Με το EM TESLA SCULPTOR και τον μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυικής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδους ιστού έτσι επιτυγχάνουμε την σύσφιξη των βραχιόνων που τόσο δύσκολα καταφέρνουμε να γυμνάσουμε με τις απλές ασκήσεις.
4. Προσαγωγούς
Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία εκγυμνασης και σύσφιξης! Με το EM TESLA SCULPTOR καταφέρνουμε να χτίσουμε το μυικό σύστημα στους προσαγωγούς με ταυτόχρονη μείωση του τοπικού λίπους στους υποκείμενους ιστούς!

5. Μηρούς
Μία από τις πιο δυνατές μυικές ομάδες που πολλές γυναίκες παραπονιούνται για την συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας. Με το EM TESLA SCULPTOR επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των μυικών ομάδων με ταυτόχρονη αύξηση του μεταβολισμού τοπικά και κατά συνέπεια καύση του λίπους.

 

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Σε σοβαρές περιπτώσεις χαλάρωσης συνδυάζεται άριστα με την συνδυαστική τεχνολογία υπερήχου και τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα. Σε περιπτώσεις που συνυπάρχει και κυτταρίτιδα στην υπό θεραπεία περιοχή συνδυάζεται εξαιρετικά με Cavitation και Ενδερμολογία και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αντίστοιχα αποτελέσματα έχουμε και σε περιπτώσεις που συνυπάρχει πολύ τοπικό πάχος, με την κρυολιπόλυση να προηγείται του EM TESLA SCULPTOR.

 

Σε ποιους απευθύνεται η Θεραπεία

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, άνδρες και γυναίκες. Αφορά επίσης γυναίκες στην εμμηνόπαυση (με συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή περιοχή) αλλά και για μετά τον τοκετό. Επίσης για άντρες για να απαλλαγούν από το επίμονο κοιλιακό λίπος.

 

Διάρκεια θεραπείας

Διαρκεί 30΄ και απαιτούνται 4 έως 6 συνεδρίες ανά σημείο με απόσταση 3 έως 7 ημέρες η μία από την άλλη.

 

 

Slide background


Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας...

Χρειάζεστε βοήθεια?

Έχετε απορίες?
Θέλετε να κλείσετε ραντεβού?Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input