COOLITE BOLT LASER

Απαλλαγείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την εξελιγμένη τεχνολογία του 3 Waveleghts Laser που συνδυάζει Αλεξανδρίτη 755nm – Diode 810nm – ΝdYag 1064nm ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε μία κεφαλή για ΜΟΝΙΜΗ αποτρίχωση !!!

Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης που μας βοηθά να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα γίνεται με το COOLITE BOLT LASER αποτρίχωσης.

Το COOLITE BOLT αποτελεί 4ης γενιάς λέιζερ αποτρίχωσης! Συνδυάζει τρία διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή, στοχεύοντας σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας. Η εξελιγμένη τεχνολογία του μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε την θεραπεία με ασφάλεια σε πρόσωπο και σώμα, χειμώνα και καλοκαίρι και σε κάθε τύπο και φωτότυπο δέρματος.
Ο κυριότερος λόγος που επιλέξαμε το COOLITE BOLT τριπλού κύματος, είναι το προφίλ ασφαλείας του, επίσης η εξαιρετική αποτελεσματικότητά του, καθώς τα διαφορετικά μήκη κύματος το κάνουν να δρα σε διαφορετικά επίπεδα στο δέρμα αντιμετωπίζοντας τα τριχοθυλάκια που βρίσκονται σε αυτά.

Τέλος είναι ασφαλέστερο, ειδικά σε μελαχρινές και πιο σκούρες επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να μπορούμε να αναλάβουμε και επιδερμίδες με φωτότυπο IV και V.

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ COOLITE BOLT LASER

 

Είναι μια πλατφόρμα laser αποτρίχωσης υψηλής ισχύος, η οποία εξοπλίζεται με τριπλά μήκη κύματος laser αλεξανδρίτη (755nm), διοδικού (810nm), και NdYag (1064nm)! Το COOLITE BOLT υιοθετεί τα συστήματα Ultra Short Pulse και High Peak Power, παρέχοντας σύντομους παλμούς για να καταστρέψει τους θυλάκους των τριχών πολύ γρήγορα.

Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός Dual Cooling Engine (διπλής ψύξης) επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή, προστατεύοντας ετσι την επιφάνεια του δέρματος από πιθανόν ερεθισμούς και καθιστώντας την θεραπεία άνετη και σχεδόν ανώδυνη.

Το όφελος του συνδυασμου των 3 μηκών κύματος (755nm, 810nm, 1064nm) που απελευθερώνεται σε μία ακτίνα laser, είναι ότι διεισδύει και απορροφάται ταυτόχρονα σε διαφορετικό βάθος του θυλακίου των τριχών και έτσι επιτυγχάνεται ένα απόλυτο αποτέλεσμα αποτρίχωσης, με την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και πλήρη θεραπεία αποτρίχωσης .Το COOLITE BOLT LASER επίσης διαθέτει διευρυμένο μέγεθος κεφαλής για την εφαρμογή, μειώνοντας ετσι τον χρόνο της θεραπείας και τα πολύωρα ραντεβού αποτελούν πλέον παρελθόν.

 

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

 

Το COOLITE BOLT προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αποτρίχωση ως εξής:

-Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.
-Τεχνολογία DIODE SHR: Τα 808nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size για ταχύτητα στη θεραπεία.
-Τεχνολογία Nd YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας τήν την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος.

Ως εκ τούτου, με το νέο σύστημα COOLITE BOLT η ενέργεια στοχεύει και επιφανειακά και εις βάθος, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, γρήγορα και εντελώς ανώδυνα!
Dual Mode: Επιπλέον, το COOLITE BOLT διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Τα αποτελέσματα του COOLITE BOLT είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ

 

• Μικρότερο αριθμό εφαρμογών έως και 40% σε σχέση με τα άλλα Laser, άρα ταχύτερα αποτελέσματα.
• Ελάχιστη έως καθόλου αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.
• Επιπλέον προστασία της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας παγωμένο κρύσταλλο (ice peltier) στην επαφή με το δέρμα με το πατενταρισμένο σχεδιασμό Dual Cooling Engine .
• Ταχύτητα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μάλιστα σε μεγάλες περιοχές του σώματος (όπως τα πόδια, πλάτη) αρκεί μόλις μισή ώρα για να αποτριχωθεί η περιοχή. Ενω σε μικρότερες περιοχές όπως το μπικίνι και τις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες είναι σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
• Εφαρμογή και σε μαυρισμένα δέρματα, κάτι που δεν γίνεται με άλλα laser. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε τις συνεδρίες σας και το καλοκαίρι.

 

Απαλλαγείτε ΜΟΝΙΜΑ απο την περιττή τριχοφυΐα μονο με το COOLITE BOLT

 

Slide background


Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας...

Χρειάζεστε βοήθεια?

Έχετε απορίες?
Θέλετε να κλείσετε ραντεβού?Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input