FRACTIONAL RF DERMATRIX DUO

 

 

DERMATRIX DUO

Fractional RF τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Τι είναι το FRACTIONAL RF DERMATRIX DUO;

Είναι μία από τις πιο hot τάσεις στην Αμερική. Πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία που συνδυάζει δύο τεχνολογίες microneedle fractional Rf και no needle fractional RF, αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στα συστήματα κλασματικής ραδιοσυχνότητας.

Είναι μια fractional (κλασματική) θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα του, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες, ή και χειρουργικές ουλές) ακόμα και για ήπια ενεργό ακμή.

 

Πως λειτουργεί η τεχνολογία Fractional RF Microneedling;

Πρόκειται για ελεγχόμενη διοχέτευση ηλεκτροθερμικής ενέργειας σε ρυθμιζόμενο βάθος, στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος (χόριο). Κατά την θεραπεία έχουμε ταυτόχρονη ενέργεια Ραδιοσυχνοτήτων RF και πολλούς μικροσκοπικούς νυγμούς (Microneedling) με 49 και 16 επιχρυσωμένες ακίδες που φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μέχρι το χόριο (κυρίως δέρμα), διεγείροντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή ενδογενούς κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα όπως συμβαίνει με τα λέιζερ. Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων εισέρχεται απευθείας στην περιοχή στόχου και πετυχαίνει το μέγιστο αποτέλεσμα της θεραπείας. Επίσης οι ραδιοσυχότητες δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες κλασματικής πήξης στο δέρμα, διευκολύνοντας τη διαδικασία φυσικής επούλωσης.

 

Το σύστημα Fractional Microneedle DERMATRIX DUO, προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, όπως:

• Μέγιστο αποτέλεσμα ανόρθωσης
• Εστιασμένη Θέρμανση Ιστών
• Εκμηδενισμένη πιθανότητα εγκαυμάτων
• Προσωπικές κεφαλές θεραπείας μιας χρήσης
• Ελάχιστο πόνο χάρη στον ειδικό μηχανισμό δράσης
• Ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας

 

Ποιες περιοχές είναι κατάλληλες για το DERMATRIX DUO;

Το DERMATRIX DUO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή που μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Η θεραπεία Fractional RF Microneedling εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, λαιμού καθώς και του σώματος.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται με πλήρη ασφάλεια μια ιδιαίτερα ενισχυμένη και αποτελεσματική θεραπεία τόσο στο βαθύ χόριο, όσο και στην επιδερμίδα, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και συνεπώς επιφέροντας την επιθυμητή βελτίωση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων όπως:

-Σύσφιξη, Ανάπλαση, Ρυτίδες προσώπου και περιοφθαλμικές
-Φωτογήρανση
-Σμίκρυνση διευρυμένων πόρων & ρύθμιση σμήγματος
-Ανάπλαση ουλών κυρίως σε ατροφικές, κυβοειδείς ουλές ακμής ή άλλης αιτιολογίας
-Σύσφιξη δέρματος σε δύσκολες περιοχές του σώματος (βραχίονες, γόνατα, κοιλιά, έσω μηροί)
-Ραγάδες
-Επίσης έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα στη χαλάρωση του λαιμού και του ντεκολτέ, όπως και στη ραχιαία επιφάνεια των παλαμών μας.
-Ενδείκνυται για θεραπείες, σμίλευσης περιγράμματος προσώπου, ανάπλασης και λάμψης.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Αρχικά γίνεται αξιολόγηση του προβλήματος και κατόπιν σας προτείνουμε τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών βάσει των προσωπικών σας στόχων και αναγκών. Ο αριθμός και το μεσοδιάστημα των συνεδριών προσαρμόζεται ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα αλλά συνήθως απαιτούνται 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Σημαντικές βελτιώσεις παρατηρούνται κατά κανόνα λίγες εβδομάδες μετά από κάθε συνεδρία, κυρίως όσον αφορά την εξομάλυνση της υφής του δέρματος, τη σμηγματόρροια ή τον έλεγχο της ενεργού ακμής. Από την πρώτη συνεδρία έχουμε εμφανή αύξηση της ελαστικότητας (σύσφιξη), ενώ 2-3 συνεδρίες είναι απαραίτητες για την ανάπλαση του ουλώδη ιστού.

 

Τι χρόνο αποθεραπείας έχει;

Η ειδική αυτή τεχνολογία συμβάλλει σημαντικά στην μειωμένη αίσθηση πόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας (σε συνδυασμό με χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν τη συνεδρία), όπως και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αποθεραπείας. Ο χρόνος αποθεραπείας ποικίλει από μερικές ώρες έως και 2 ημέρες, ανάλογα με το πρωτόκολλο εφαρμογής, και συνήθως αφορά ήπια έως μέτρια ερυθρότητα.

 

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Το DERMATRIX DUO μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ως αυτούσια θεραπεία ή να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία όπως για παράδειγμα μεσοθεραπεία. Αξιολογώντας την ανάγκη που υπάρχει μπορούμε να βγάλουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο αντιμετώπισης έτσι ώστε να πετύχουμε το μέγιστο του επιθυμητού αποτελέσματος.

Μετά την θεραπεία επιστρέφει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες, αποφεύγοντας όμως για 1-2 ημέρες το πολύ ζεστο νερό στην περιοχή καθώς και το έντονο μασάζ. Η χρήση αντιηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη.

Το δέρμα σας αμέσως μετά την θεραπεία θα είναι πιο σφριγηλό και ανορθωμένο και το αποτέλεσμα θα βελτιώνεται σταθερά μέσα στους επόμενους 4-6 μήνες, καθώς το νέο κολλαγόνο αναπλάθει την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα διαρκούν είναι τουλάχιστον 1 έτος! Είναι η θεραπεία που θα αγαπήσετε !!

 

Slide background


Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας...

Χρειάζεστε βοήθεια?

Έχετε απορίες?
Θέλετε να κλείσετε ραντεβού?Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input